Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφτά Ενώσεις συνέταξαν πρόταση τριών σημείων για την εξέλιξη των ανθυπαστυνόμων


 «Επιστολή για Ενημέρωση»
ΘΕΜΑ: «Βαθμολογική Εξέλιξη Ανθυπαστυνόμων»
Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Με αφορμή την προώθηση αυτή την περίοδο στην Βουλή του σχεδίου νόμου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» το οποίο προβλέπει νομοθετική ρύθμιση για την βαθμολογική εξέλιξη των Ανθυπαστυνόμων και με την έκφραση:
«Διεκδικούμε ότι μας αξίζει» σας υποβάλλουμε την κοινή μας πρόταση για την βαθμολογική εξέλιξη των
Ανθυπαστυνόμων με τίτλο «ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ» και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για αξιοποίηση και προώθησή της.
Εκ μέρους των συμμετεχουσών στην κοινή πρόταση Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομών Ακαρνανίας, Αχαΐας, Δράμας, A’ Δωδεκανήσου, Κέρκυρας, Σάμου και Χίου

– Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν. ΣΑΜΟΥ
ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ ΘΩΜΑΣ
http://enosi-astinomikon-samou.blogspot.com


H ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΔΩhttps://docs.google.com/file/d/0B8G8bOg5vQVPTzNic3JJcjFRbXEwWmdVTGZIR2Y3dw/edit
Διαβάστε την και στη συνέχεια ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΠΟΑΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ σωστη και τεκμηριωμενη προταση. Νομιζω οτι λυνει οριστικα το προβλημα του βαθμολογιου αν τελικα ψηφιστει ως εχει. Μπραβο στις μαχιμες ενωσεις που συνυπογραφουν, οι οποιες δεν ασχολουνται μονο με το εφαπαξ κλπ συνταξιοδοτικα θεματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 7 ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αγήνετε επιτέλους το παραμύθι με την ΠΟΑΣΥ. Η ΠΟΑΣΥ είναι οι ενώσεις της. Απορώ γιατί επιμένετε στη διασπαστική σας λογική. Τι νομίζετε ότι θα πετύχετε. Ετσι θα ανεμάσετε την επισκεψιμότητά σας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9:51, προφανως αναφερεσαι στο bloko. Δεν βλεπω ομως να λεει κατι για την ΠΟΑΣΥ.
Εχεις δικιο, η ΠΟΑΣΥ ειναι οι ενωσεις της. Το προβλημα ομως ειναι οτι απο αυτες τις ενωσεις μονο καμια δεκαρια προσφερουν εργο. Οι υπολοιπες ρουσφετια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο χέρι μας είναι να βελτιωθούν όλα. Το σωματείο είναι τα μέλη του. Το Δ.Σ. απλά εκφράζει τις επιθυμίες των μελών του, γιαυτό πιέστε εσείς τα σωματεία σας τώρα, γιατί στην βράση κολλάει το σίδερο. Ξεσηκώστε τους να διεκδικήσουν ένα σωστό βαθμολόγιο και να πάψει το υπουργείο μας να μας αντιμετωπίζει ώς υποδιέστερους σε σχέση με τις ένοπλες δυνάμεις και το Λ.Σ. στο θέμα τις βαθμολογικής εξέλιξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εαν η ποασυ έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον θα είχε ενδιαφερθεί ενεργά για το βαθμολόγιο
γεγονός είναι ότι σκύβει το κεφάλι σε ότι τους σερβίρουν.
συγχαρητήρια στις ενώσεις που πρότειναν.
θα έπρεπε όλες οι ενώσεις να το υιοθετήσουν και με ένα κοινό κείμενο πρότασης να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για εμάς και την Αστυνομία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΤΟ ΦΩΤΌΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΘΈΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΆΠΑΞ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι κρίμα που σε κάθε ευκαιρία ψάχνουμε να "βγάλουμε τα μάτια μας" και να αποδυναμώσουμε το όργανο το οποίο μας εκπροσωπεί σε δεύτερο βαθμό (βλέπε ΠΟΑΣΥ). Ο Φωτόπουλος έχει εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες. Όσο και αν ακούγεται περίεργο ο πρόεδρος εκλέχθηκε από ένα εκλεκτορικό σώμα το οποίο κατ' επέκταση έχει εκλεγεί και αυτό με τη σειρά του από απλά μέλη όπως όλοι μας. Ως εκ τούτου η οποία κριτική θα πρέπει να αγγίζει εμάς τους ίδιους, τις επιλογές μας και το γεγονός ότι δεν συμμετέχουμε στα κοινά ακόμη και αν διαπιστώνουμε ενίοτε "αδράνεια" αυτών που ήδη στελεχώνουν το Δ.Σ. της τοπικής μας Ένωσης ή την ΠΟΑΣΥ κατ' επέκταση.

Ως εκ τούτου και δεδομένης της καθολικής ισχύος της φράσης "Το μωρό αν δεν κλάψει δεν θα το δώσει η μάνα γάλα", φροντίστε να τσιτώνετε τους εκπροσώπους σας για να ασχοληθούν με θέματα που σας απασχολούν όπως το βαθμολόγιο ή οτιδήποτε άλλο προκειμένου κάποια στιγμή να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Αν δεν το κάνουμε από την άλλη τότε ο κάθε αιρετός διατηρεί σαφώς το δικαίωμα να εκφράζει τον εαυτό του ή ότι άλλο του ρθει αν δεν διαμορφώνεται σαφές πλαίσιο κάτω από αυτόν από τα απλά μέλη που εκπροσωπεί.

Κλείνοντας μπράβο στην προσπάθεια των ενώσεων που κατάρτισαν την πρόταση. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους. Αλλά και οι υπόλοιποι ακόμη και αν δεν συμμετείχαν ή ίσως δεν πρόλαβαν να καταρτίσουν κάποια δική τους πρόταση, ας φροντίσουν τουλάχιστον να ταυτιστούν και να συμπορευτούν όλοι μαζί και με την ΠΟΑΣΥ προκειμένου να πάρουμε μετά από καιρό κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε όλα αυτά που προτείνονται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως πρέπει να δούμε σοβαρά την δημιουργία ξεχωριστού σωματείου των Ανθυπαστυνόμων επειδή η ΠΟΑΣΥ δεν θέλει την εξελιξή τους με το ενδεχόμενο να εγγραφούν στην ΠΟΑΞΙΑ και η ΠΟΑΞΙΑ με την σειρά της τους αντιμετωπίζει ως υποδιέστερους και απλά τους δέχεται για να αυξήσει τα μέλη της.Αυτά τα συμπερένω επειδή και τα δύο σωματεία σε αυτό το θέμα δεν διεκδικούν τα αυτονόητα.Τα συμφέροντα των Ανθ/μων είναι διαφορετικά από αυτά των Αστ/κων και των Αξ/κων αν και οι δεύτεροι τα έχουν λύσει γιαυτό πρέπει να ιδρυθεί ένα σωματείο που να προωθεί τα δικαιώματα των Ανθ/μων διότι τα είδη υπάρχον σωματεία απέδειξαν ότι δεν τα καταδικνείουν όπως πρέπει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ!!!!!!!ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα συγνωμη τεκμηριωμενη αποψη, που το μονο που αλλαζει ειναι η δικαιωση και ορθώς των ανθ/μων τους οποιόυς ξεπερασαν αλλοι στο βαθμο? να δικαιωθουν δεν αμφιβαλλω αλλα ρε παιδια παλι ΤΕΜΑ? παλι εξετασεις? το 2012 και επιμενουμε σε βαθμολογια του 1970? δηλ. γιατι δεν προσπαθουμε για ενα συνολικο , απλο βαθμολογιο οπως του στρατου? και τοτε αυτοματως λυνουμε και θεματα αρχαιοτητας. ολο τρικλοποδιες στον ευατο μας βαζουμε. δηλ. αντε και δικαιωθηκαν τι θα αλλαξει? μεχρι τι βαθμο θα φτασουν? παλι μεχρι Υ/Α ? ενω ο αντιστοιχος του στρατου? για δειτε πια σε αλλη βαση. τι 26 ετη και βλακειες . στα 20 στο στρατο γινονται ανθ/γοι. τελος. ουτε ΤΕΜΑ, ουτε 26 ετη , ουτε αλλες 10 προυποθεσεις. απλα και δικαια. ελεος πια!!μια αποψη και αυτη ετσι? να κοιταμε και λιγο το δασος, οχι μια ζωη το δεντρο..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ερωτάμε εγώ που κατέχω τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και επιπλέον πτυχίο ΑΕΙ. Για ποιο λόγο δεν προβλέπεται τιποτα για τους ανθυπαστυνόμους κατόχους πτυχίων; Στο εξωτερικο είναι υποχρεωτικό να κατέχεις πτυχιο για να γινεις αξιωματικός. Εδώ τίποτα; Μέχριτο 2008 όσοι ηταν πτυχιουχοι και κατείχαν τα τυπικα προσόντα έμπαιναν στο ΤΕΜΑ άνευ εξετάσεων. Πόσα χρόνια δλδ γυρναμε πίσω που δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη; Δεν πειράζει τα δικαστήρια να είναι καλά και η τσέπη μας να αντέξουμε να ξαναπροσφύγουμε για να δικαιωθούμε. Καληνύχτα στις Ενώσεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδερφε νμιζω εφόσον εισαι ανθ/μος μπορεις να καταλάβεις πιο εύλκολα αυτο που λέμε κ στους πτυχιουχους Ε.Φ τοσα χρονια . Η ιεραρχικη ανελιξη των πτυχιουχων αστυνομικών ειχε θεσμοθετηθει την δεκαετια του 1980 με την λογική κ τον σκοπο να παρκακινηση τους αστυνομικους να εχουν μια επιπλεον εκπαιδευση τριτοβαθμιου επιπεδου ωστε να ανεβει το μορφωτκο επιπεδο .Μην ξεχνας οτι το επιπεδο ηταν λυκειο κ σε αρκετες περιπτωσης γυμνασιου (Να κρυψουμε οτι μεχρι κ σημερα υπηρετουν αστ/κοι αποφοιτοι δημοτικου ). Αντιθετως τωρα που ολοι οι αποφοιτοι της σχολης αστ/κων θεωρουντε τριτοβαθμιας εκπαιδευσης τι περισσοτρο εχεις απο αυτους ? Ποσο μαλλον αν κατεχεις πτυχιο το οποιο σε καμια περιπτωση δεν εχει σχεσξη με τα αστυνομικα σου καθηκοντα ! Δηλαδη καποιος φυσικος-μαθηματικος ή γυμαναστης ανθυπαστυνομος πρεπει να γινει αξιωματικος ενω μπορει να μην ξερει τι σημαινει Ποινικη δικονομια ή Ποινικο δικαιο ? Μην χρησιμοποιουμε τα επιχειρηματα μας οπως μας βολευουν καθε φορα ουτε να φασκουμε κ να αντιφασκουμε... Να κοιταμε τα πραγματα αντικειμενικα κ οι προτασεις μας να εχουν βαση κ να ειναι τεκμηριωμενες για να μας παρει στα σοβαρα η πολιτεια επιτελους καποτε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KAΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΠΟΑΣΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ;
ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΕΛΕΟΣ!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Π.Χ. ΙΝΑΜΕΤΕ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ Κ.Λ.Π.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!