Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιά είναι η αλήθεια με τους χούλιγκανς του ΠΑΟ - Εκτεθειμένη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι από τις φορές που κανείς μπορεί να διερωτηθεί με θυμοσοφική διάθεση, εάν και κατά πόσο μπορεί να βρει εφαρμογή και σε ποιες περιπτώσεις το απόφθεγμα που θέλει κάποιον να ζητά το βόδι εκεί που χρωστούσε. Στην περίπτωση των οπαδών του Παναθηναϊκού που ήρθαν σε σύγκρουση με αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τα πράγνματα είναι εξόχως διαφωτιστικά, όπως εξόχως διαφωτιστική είναι η ανεπίτρεπτη στάση της ηγεσίας της Αστυνομίας που την αφήνει ... υποδειγματικά έκθετη.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες, οι χούλιγκανς του ΠΑΟ είχαν συγκροτήσει ομάδες έρευνας κι ελέγχου των τριάντα ατόμων, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ΓΑΔΑ κι άρχισαν να σταματούν τα αυτοκίνητα, υποβάλλοντας οδηγούς κι επιβάτες σ' έλεγχο οπαδικών φρονημάτων, ούτως ώστε να "επιδαψιλεύσουν" ανάλογη σπουδή για οποιονδήποτε διαπίστωναν "αλλόθρησκη" οπαδική προσήλωση.
 Μάλιστα, δεν δίστασαν να υποδεχτούν με "φιλοφρονήσεις" την πρώτη ομάδα ΔΕΛΤΑ που έσπευσε στο σημείο, εναντίον των αστυνομικών της οποίας πέταξαν πέτρες με σοβαρό τον κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς.
Οι χούλιγκανς οπισθοχώρησαν και οχυρώθηκαν στο πράσινο κτίριο της Αλεξάνδρας μόνοόταν εμφανίστηκε η πρώτη διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί, ενώ θα έπρεπε καθώς αυτό επέβαλε η λογική και ο νόμος, με δεδομένο ότι σε κοντινό σημείο, άμεσα συνδεόμενο με το "οχυρό" βρέθηκε ένα καροτσάκι γεμάτο με σφυριά, κασμάδες και ρόπαλα, να μπούν παρουσία εισαγγελέα στο σύνδεσμο και να κάνουν εξονυχιστικούς  ελέγχους, πήραν εντολή για ... ήπια απαγκίστρωση, με πρόσχημα να εξαφθούν τα πνεύματα ενόψει ντέρμπι!!!
Ο Παναθηναϊκός, εξέδωσε μια ανακοίνωση προασπίζοντας τα συμφέροντα του και καλά κάνει, ανεξαρτήτως του τί λέει. Η Αστυνομία όμως, ένας υποθετικά ισχυρός θεσμός και κρατικός μηχανισμός, πως μπορεί να εθελοτυφλεί και ν' αλλοιθωρίζει μπροστά στην καραμπινάτη παρανομία, ενθαρρύνοντας εν τέλει αυτό που προσχηματικά υποτίθεται επιδιώκει ν' αποτρέψει; Τη διόγκωση δηλαδή της αθλητικής βίας, μετατρέποντας ακόμη μία εστία εκπόρευσης βίας και παρανομίας σε άβατο;  
 
 
 
.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ μια ζωή αυτη η ηγεσία να κατεβάζει το κεφάλι για τα συμφέροντα .γιατι μια ζωη να κινδυνεύουν συναδελφοι και η ηγεσια να το περνάει στο αβαβα.γτ η ηγεσια δειχνει φοβο σε καθε hooligani...γιατι κάποιοι κυριοι δεν θέλανε να γινει έλεγχος στο κτιριο του συνδεσμου ενο βρεθηκαν τοσα πραγματα....μήπως θα βρίσκανε και αλλά και ποιο χειρότερα μεσα?Επιτέλους ας γινει κατι γιατι μας κοροιδεύετε μπροστά στα μάτια μας
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Επειδή γίνονται κάποια σχετικά σχόλια, η εντολή δεν δόθηκε από τη ΓΑΔΑ. Η ΓΑΔΑ υπήρξε ο φορέας της εντολής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ν Α ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!!!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ηγεσία της Αστυνομίας θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και όχι το π......κι της κάθε κυβέρνησης !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι δεν λετε οτι μεταφερθηκε στο 401 αστυνομικος της ομαδα δελτα απο πετρα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι έχετε καταλάβει ότι είστε Υπάλληλοι κι ότι εξυπηρετείτε πολλές φορές τελευταία,λογιών-λογιών συμφέροντα ξένα ως προς τον όρκο και την αποστολή σας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρυσό ...γυρεύεις στα άχυρα φίλε μου.Απλά όλα ήταν σκηνοθετημένα .Μια απλή επίδειξη δύναμης του ΠΑΟ ήταν για να στείλουν το μήνυμα για την Κυριακή.Απλά ...το πέρασαν!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως την ίδια ευαισθησία, να επιδείξει και σε άλλων φρονημάτων οπαδούς ή εκεί καθαρίζει ο μπαρμπα-γιάννης? Χλωμό να έγινε όπως λέγεται το σκηνικό. Βρέθηκε λέει καρότσι (!!!) με πολεμοφόδια. Και γιατί δεν σχηματίστηκε δικογραφία κατ' αγνώστων καταρχήν και στη συνέχεια να προσωποποιούσαν τις κατηγορίες, αφού έγινε μπούκα. Αλλά....φήμες και κύκλοι κ.λ.π.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάντηση στον 3:02

Γιατί αυτοί που δίνουν την εντολή:

1.Δεν έχει περάσει από μάχιμη υπηρεσία τα τελευταία 20 χρόνια
2. Προφανώς θελει να τα έχει καλά κ με τον αστυνόμο και με το χωροφύλακα...
3. Δεν αντέχει στις πιέσεις παραγόντων που διασυνδέονται κ με πολιτικούς
4. Η νοοτροπία της ελληνικής αστυνομίας εν γένει είναι οσφυοκαμπτυσμός, να μην "προκαλέσουμε" με την παρουσία μας, και γενικά η ατακτη ανευ όρων υποχωρητικότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί εκεί πάνω στα γραφεία κοιτάνε την ανέλιξή τους μόνο για αυτό και είναι γνωστό ποιος κάνει τις μεγαλύτερες δωρεές στην αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιωργη και συ που ξερεις απο που δοθηκε η εντολη?παλι στα υπασπηστηρια αραζες?και αν ξερεις γιατι δε λες και σε μας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.55 ξέχασες να γράψεις πως ίσως να θέλουν να μοιάσουν παλιότερο γαδάρχη...είναι και οι καιροί οικονομικά δύσκολοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ........ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτος οπως και ολοι οι συνδεσμοι δεν επρεπε να υπαρχει!Ουτε ειναι ασυλο!Και κανονικα επρεπε να μπουν μεσα οι διμοιριες και να μην συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο!Αλλα αν γινοταν αυτο θαβρισκατε θεματακι.........τα κλασικα σας δημοσιογραφαρες αστυνομικοι βια......ανεξελεγκτα ΜΑΤ κτλ.Οσο για τις εντολες το ξερουμε!Ο πολιτης,ο αστυνομικος και η ασφαλεια τους σε 2η μοιρα ΕΝΩ ο κοπριτης ο χουλιγκανος ο αναρχοξεπλενης και ο κακοποιος εχουν δικαιωμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!Και σε αυτο φταιτε κατα πολυ δημοσιογραφαρες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλα η αστυνομια στους εφοπλιστες ειναι σουζαααααα